а это тоже история или неважно?
4 користувачів
ДОЛЯ УКРАЇНИ / СУДЬБА УКРАИНЫ / РУССКИЕ НАС УБИВАЮТ :: ФОРУМ ДОЛІ УКРАЇНИ/ ФОРУМ СУДЬБЫ. :: ИСТОРИЯ УКРАИНЫ И УКРАИНСКОГО НАРОДА
Сторінка 1 з 1
а это тоже история или неважно?
бабу с дедом когда эвакуировали в ВОВ, в поезде было много служебных собак- в том же вагоне что и люди, в коридоре- видимо питомник , хотя кто теперь
знает. Говорили что собаки были исключительно спокойные- проталкивались люди сквозь них как через толпу,
а им хоть бы хны ))).
Я думаю в той ситуации это поднимало настроение тем более что немцы таки летали сверху (по словам
бабушки)
знает. Говорили что собаки были исключительно спокойные- проталкивались люди сквозь них как через толпу,
а им хоть бы хны ))).
Я думаю в той ситуации это поднимало настроение тем более что немцы таки летали сверху (по словам
бабушки)
ogilvi- Кількість повідомлень : 98
Дата реєстрації : 14.10.2020
Admin та oldman поставили "Подобається"
Re: а это тоже история или неважно?
интересно .собаки видимо чувствовали обстановку и как надо себя вести.
oldman- Кількість повідомлень : 161
Дата реєстрації : 16.10.2020
собаки все відчувають краще ніж ми. і це дійсно гарний приклад цього
glory- Кількість повідомлень : 50
memory поставив(ла) "Подобається"
доречі в радянські часи була така історія- розповідали її кожне 9 травня- що коли дитина починала кричати в потягу а над ним був німецький літак то люди волали "закрийте дитині рота бо він почує". так ось- це правда. мені люди що були в такому потягу розповідали, це було досить часто- своєрідний колективний психоз.
glory- Кількість повідомлень : 50
собаки уже тогда были саперами- занимались разминированием. хоть один памятник такой собаке есть?
leleka- Кількість повідомлень : 202
Дата реєстрації : 15.10.2020
oldman поставив(ла) "Подобається"
ДОЛЯ УКРАЇНИ / СУДЬБА УКРАИНЫ / РУССКИЕ НАС УБИВАЮТ :: ФОРУМ ДОЛІ УКРАЇНИ/ ФОРУМ СУДЬБЫ. :: ИСТОРИЯ УКРАИНЫ И УКРАИНСКОГО НАРОДА
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі