ДОЛЯ УКРАЇНИ / СУДЬБА УКРАИНЫ / РУССКИЕ НАС УБИВАЮТ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

раз речь идет о судьбе то кто о ком а я про ЗЕ

+2
Admin
leleka
6 користувачів

Перейти донизу

раз речь идет о судьбе то кто о ком а я про ЗЕ Empty раз речь идет о судьбе то кто о ком а я про ЗЕ

Повідомлення автор leleka Чт Жовт 15, 2020 9:49 am

вот умные люди что это все значит?  партработник- придурок - бандит- клоун- пороблено нам что ли? и что дальше? неужели ничего хорошего не увидим?

leleka

Кількість повідомлень : 202
Дата реєстрації : 15.10.2020

Повернутися до початку Перейти донизу

раз речь идет о судьбе то кто о ком а я про ЗЕ Empty Re: раз речь идет о судьбе то кто о ком а я про ЗЕ

Повідомлення автор Admin Чт Жовт 15, 2020 11:04 am

leleka пише:вот умные люди что это все значит?  партработник- придурок - бандит- клоун- пороблено нам что ли? и что дальше? неужели ничего хорошего не увидим?
все дело в нас. увы- на наше социальное взросление пришлись десятилетия. кроме того при власти никогда не будет морального и порядочного человека- так не было от начала цивилизации. власть всегда была есть и будет аморальна. вопрос в нас- в том насколько мы ее контролируем и ею управляем
Admin
Admin
Admin

Кількість повідомлень : 113
Дата реєстрації : 13.10.2020

https://destinyukraine.forumotion.me

раз речь идет о судьбе то кто о ком а я про ЗЕ Empty Re: раз речь идет о судьбе то кто о ком а я про ЗЕ

Повідомлення автор Alexandr Чт Жовт 15, 2020 2:39 pm

в целом верно. любая власть позволит себе ровно столько сколько мы ей позволим позволить себе. )))) во загнул?- но верно зато

Alexandr

Кількість повідомлень : 222

Повідомлення автор glory Чт Жовт 15, 2020 4:11 pm

я не голосувала за ЗЕ. але іншого немає. іншої держави немає. іншої країни в нас теж немає . тож можемо сваритися між собою та сварити ЗЕ але пам ятати що він президент. поганий або ні- нічого не зробиш
glory
glory

Кількість повідомлень : 50
Дата реєстрації : 14.10.2020

Повідомлення автор Alexandr Чт Жовт 15, 2020 8:14 pm

glory пише:я не голосувала за ЗЕ. але іншого немає. іншої держави немає. іншої країни в нас теж немає . тож можемо сваритися між собою та сварити ЗЕ але пам ятати що він президент. поганий або ні- нічого не зробиш

хорошо сказано

Alexandr

Кількість повідомлень : 222

Повідомлення автор ogilvi Сб Жовт 17, 2020 6:36 pm

каков народ таков и преЗедент хе-хе
ogilvi
ogilvi

Кількість повідомлень : 98
Дата реєстрації : 14.10.2020

Повідомлення автор oldman Ср Жовт 21, 2020 1:09 pm

ogilvi пише:каков народ таков и преЗедент хе-хе

именно. наш президент мы его выбрали и мы за него отвечаем. будет плохим- переизберем.
хорошим- оставим. кстати ничего что  Рейган вообще то актер был?

oldman

Кількість повідомлень : 161
Дата реєстрації : 16.10.2020

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

- Схожі теми

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі