ДОЛЯ УКРАЇНИ / СУДЬБА УКРАИНЫ / РУССКИЕ НАС УБИВАЮТ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Что случилось с конституционным судом?

+4
ogilvi
Admin
oldman
Ли
8 користувачів

Перейти донизу

Что случилось с конституционным судом? Empty Что случилось с конституционным судом?

Повідомлення автор Ли Пт Жовт 30, 2020 5:51 am

Я не знаю.
Но их решение по электронному декларированию, на мой взгляд, имеет выраженный консолидирующий эффект.
Это как с войной.
Люди, которых я знаю, голосуют по разному. Но россия напала - и все против рф.
КС тоже там чего то запретил, и ерунда вопрос, - новый закон примут, лучше прежнего, а зато сколько разговоров про этих судей и конфликт интересов.
Снбо созвали. Угроза национальной безопасности и новый враг! Алярм...
Вопрос фигня, а сколько разговоров....

Ли

Кількість повідомлень : 234
Дата реєстрації : 28.10.2020

Admin, Alexandr, leleka та oldman поставили "Подобається"

Повернутися до початку Перейти донизу

Что случилось с конституционным судом? Empty Re: Что случилось с конституционным судом?

Повідомлення автор oldman Пт Жовт 30, 2020 9:30 am

Ли пише:Я не знаю.
Но их решение по электронному декларированию, на мой взгляд, имеет выраженный консолидирующий эффект.
Это как с войной.
КС тоже там чего то запретил, и ерунда вопрос, - новый закон примут, лучше прежнего, а зато сколько разговоров про этих судей и конфликт интересов.

Мне пришла на ум  вот такая аналогия. В юности я с наслаждением читал "Непобедимый" Станислава Лема. На другой планете произошла эволюция роботов- появилась "некросфера". роботы эволюционровали а маленькие летучие кристаллики, которые могут собираться в большие тучи-
появляется коллективный разум. И он атаковал супервездеход- тоже робота но земного. он атаковал  страшным оружием - антиматерией но туча была мертвой-  по сигналу "опасность" продолжала атаку- победила потому что в ней была коллективная память как бороться  с таким
противником. конституцонный суд- часть  такой системы. люд разумны но система в целом действует инстинктивно по сигналу опасность! это атака некросферы. 
но есть еще другое. в данном случае некросфера- паразит который питается за счет народа. паразит действует инстинктивно и не может понять что уничтожив хозяина умрет сам.
что делать? у Лема тоже была идея- надо чтобы с некросферой боролся не разумный робот а устройство без управления- бессмысленно атаковать генератор антиматерии, если он просто работает- некросфера этого не поймет. в нашем случае- надежда на внешнюю помощь а вместо генератора антиматерии- МВФ. ))) как то так.

oldman

Кількість повідомлень : 161
Дата реєстрації : 16.10.2020

Admin, leleka та Ли поставили "Подобається"

Что случилось с конституционным судом? Empty Re: Что случилось с конституционным судом?

Повідомлення автор Admin Пт Жовт 30, 2020 10:38 am

Ли пише:Я не знаю.
Это как с войной.
думаю тут суть в том чтобы оттянуть время- сегодня закрыли декларации- вот для взяточников  передышка- они просто думают одним днем- прав Oldman- это инстинктивные действия системы.
Admin
Admin
Admin

Кількість повідомлень : 113
Дата реєстрації : 13.10.2020

https://destinyukraine.forumotion.me

glory та oldman поставили "Подобається"

Повідомлення автор ogilvi Сб Жовт 31, 2020 9:01 am

да какая разница... государствостроители хреновы
ogilvi
ogilvi

Кількість повідомлень : 98
Дата реєстрації : 14.10.2020

ghost поставив(ла) "Подобається"

Повідомлення автор leleka Сб Жовт 31, 2020 11:02 am

по моему oldman близок к истине и вот почему. есть масса интересов- взяточников- судей, взяточников других, рвущихся к власти и уже имеющих ее- это тот самый хаос, из которого возникает порядок. ))) разнонаправленность интересов  должна привести к результату. не помню кто сказал, но кажется кто то из известных, что хорошее дело иногда делается руками мерзавцев.

leleka

Кількість повідомлень : 202
Дата реєстрації : 15.10.2020

Alexandr поставив(ла) "Подобається"

Повідомлення автор leleka Сб Жовт 31, 2020 11:20 am

вроде судьи  прикинулись сухим кустиком  слились с пейзажем- Very Happy

Рішення Конституційного суду щодо антикорупційного законодавства не змушувало закривати реєстр електронних декларацій чиновників і політиків.

leleka

Кількість повідомлень : 202
Дата реєстрації : 15.10.2020

Повідомлення автор Ли Нд Лист 01, 2020 2:05 pm

[quote="oldman"]
Ли пише:......
паразит действует инстинктивно и не может понять что уничтожив хозяина умрет сам.
что делать? у Лема тоже была идея- надо чтобы с некросферой боролся не разумный робот а устройство без управления- бессмысленно атаковать генератор антиматерии, если он просто работает- некросфера этого не поймет. в нашем случае- надежда на внешнюю помощь а вместо генератора антиматерии- МВФ. ))) как то так.

Красиво. Вкусная метафора.

Рак. Канцер. Онкология. Раковая опухоль живет за счет хазяина, и пожирает его, пока он не умрет. Рак - халявщик. Коррупционер, если в социальной плоскости, потому что коррупция и есть халява, опухоль, вытягивающая ресурсы организма.

Но у каждой метафоры есть границы, за которыми она теряет смысл.

Иногда важно называть вещи своими именами. У нас сейчас идет какая то подковерная борьба, вокруг кс. Наблюдаем. Интересы русских, внутренние разборки, шахматная партия... не известно. Но если долго наблюдать, станет понятнее.

Ли

Admin, glory та memory поставили "Подобається"

Повідомлення автор memory Нд Лист 01, 2020 2:10 pm

Ли пише:
oldman пише:
Ли пише:......
паразит действует инстинктивно и не может понять что уничтожив хозяина умрет сам.

Красиво. Вкусная метафора.

Рак. Канцер. Онкология. Раковая опухоль живет за счет хазяина, и пожирает его, пока он не умрет.  Рак - халявщик. Коррупционер, если в социальной плоскости, потому что коррупция и есть халява, опухоль, вытягивающая ресурсы организма.

Но у каждой метафоры есть границы, за которыми она теряет смысл.

Иногда важно называть вещи своими именами. У нас сейчас идет какая то подковерная борьба, вокруг кс. Наблюдаем. Интересы русских, внутренние разборки, шахматная партия... не известно. Но если долго наблюдать, станет понятнее.
как раз нет. если долго всматриваться в бездну- она станет смотреть на тебя. так кажется?
у нас нет полной информации, потому  лучше отрешенное спокойствие- тогда понимание придет само собой.

memory

Кількість повідомлень : 48
Дата реєстрації : 20.10.2020

Admin поставив(ла) "Подобається"

Повідомлення автор Ли Нд Лист 01, 2020 2:44 pm

memory пише:
как раз нет. если долго всматриваться в бездну- она станет смотреть на тебя. так кажется?
у нас нет полной информации, потому  лучше отрешенное спокойствие- тогда понимание придет само собой.

убить дракона... так кажется?
полной инфы нет. Но всегда можно знать, кому выгодно...

первая мысль была - русские опять устроили цугцванг, или реформы, или государственная комплектация (суд). Хорошего выбора нет, ущерб и снова выбор из разного дерьма.

теперь лещенко нашел там следы порошенковцев. У нас политики "играют без правил".

но кто выиграет от этого... вопрос.

Ли

Admin, Alexandr та memory поставили "Подобається"

Повідомлення автор memory Нд Лист 01, 2020 6:46 pm

Ли пише:
memory пише:

убить дракона... так кажется?
полной инфы нет. Но всегда можно знать, кому выгодно...

первая мысль была - русские опять устроили цугцванг,  или реформы, или государственная комплектация (суд). Хорошего выбора нет, ущерб и снова выбор из разного дерьма.

теперь лещенко нашел там следы порошенковцев. У нас политики "играют без правил".

но кто выиграет от этого... вопрос.
Убить дракона- в первую очередь убить его в себе- в данном случае в нас всех. Я не думаю что влияние русских так уж  велико. а насчет денег- я про наших политиков- бочку данаид наполнить нельзя, и это в каком то смысле хорошо. ганнибал в свое время утверждал что не взял Рим, потому что у него не хватило денег купить всех на капитолийском  холме и наверное был прав. Фигуры вроде медведчука или шария- это скорее что то вроде  бабайки- пугалки  для маленького ребенка )))

memory

Повідомлення автор Ли Нд Лист 01, 2020 7:23 pm

Коррупция - это не всегда деньги. Это, особенно в высоких эмпиреях, услуги. Пацанский принцип "баш на баш", или обязы на ьудущее. Судьи кому то могут быть обязыны, надо анализировать их послужной список, связи... суд, это важно. Вспомним, сколько шуму было вокруг умершей судьи в верховном суде сша, и назначении на ее место новой фигуры. Политическое влияние.

Кому они обязаны?
В чемоданы денег я не очень верю. Это из фильмов.

Ли

Admin та oldman поставили "Подобається"

Повідомлення автор Admin Пн Лист 02, 2020 12:22 pm

Там действительно творится что то странное- вроде они закон о земле собрались обсуждать? ((( но будем смотреть в корень- скоро выборы в США  и очередное обострение хронического транзита у агрессора )))
Admin
Admin
Admin

Повідомлення автор Admin Вт Лист 03, 2020 11:23 am

что то там нарастает  напряжение. будет какой то разряд я думаю- как в  молнии. судья КС:

Пряма мова Сліденка: "Я думаю, що далі – розпад України і війна, тому що крім тих 226-ти ніхто це не визнає. Якщо будуть спроби силовим шляхом захопити Конституційний суд, маю на увазі будівлю суду, то це означатиме війну. Є політичні сили, які ні за яких обставин не погодяться на такий розвиток подій, на узурпацію влади.

Хіба ви самі не бачите, що відбувається? Ви що не бачите, що президент сказав у цьому аудіозапису? Таке враження, що його хтось штовхає на це.

https://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272187/
Admin
Admin
Admin

Повідомлення автор абг Сб Лист 07, 2020 11:56 am

Для того, щоб захищати Конституцію, треба для початку її мати.

Конституцію незалежної держави, суспільний договір вільних громадян.

„Конституцію“ пост-колонії з колоніальним „правонаступництвом“ „захищати“ не треба, її треба знищити, разом з „правонаступництвом“,

„захисників“, корумпованих злодюжок посадити,

скликати Конституційну Асамблею,

прийняти Нову Конституцію громадян України, правонаступників УНР,

з заявленим правонаступництвом:

Что случилось с конституционным судом? 640px-Map_of_Ukraine_for_Paris_Peace_Conference

абг

Кількість повідомлень : 217
Дата реєстрації : 31.10.2020

Admin та glory поставили "Подобається"

Повідомлення автор Admin Сб Лист 07, 2020 12:06 pm

абг пише:Для того, щоб захищати Конституцію, треба для початку її мати.

Конституцію незалежної держави, суспільний договір вільних громадян.

„Конституцію“ пост-колонії з колоніальним „правонаступництвом“ „захищати“ не треба, її треба знищити, разом з „правонаступництвом“,

„захисників“, корумпованих злодюжок посадити,

скликати Конституційну Асамблею,

прийняти Нову Конституцію громадян України, правонаступників УНР,

з заявленим правонаступництвом:

Что случилось с конституционным судом? 640px-Map_of_Ukraine_for_Paris_Peace_Conference

Це виглядає ніби правильним, але шо робити з народом? Ми є такими які є нажаль. совок залишився в нас. Якість народа- так би мовити- ось в чому питання. Зараз фактично постає дійсно українська нація, "процес пішов"  )))- справді пішов. Я це відчуваю. Але до остаточного результата ще далеко.
Admin
Admin
Admin

Повідомлення автор абг Сб Лист 07, 2020 5:28 pm

Admin пише:але шо робити з народом?

як шо робити?

те саме, що завжди і всі робили - виховувати, вчити моралі, наукам і технікам, а не кидати напризволяще на наругу „язикам“ монголо-татарським.

абг

Alexandr та leleka поставили "Подобається"

Повідомлення автор Alexandr Сб Лист 07, 2020 5:44 pm

абг пише:

як шо робити?

те саме, що завжди і всі робили - виховувати, вчити моралі, наукам і технікам, а не кидати напризволяще на наругу „язикам“ монголо-татарським.

Це легко  говорити- але ХТО може таке робити? от хто?  один з найбільших злочинів комуністів- зниження якості народу. Ми не можемо знайти між себе тих хто  насправді  може таке робити. вони-влада- з нас. вони- такі які ми. Ми повинні змінюватися- ось єдиний вихід. тоді змінюватимуться вони.

Alexandr

Кількість повідомлень : 222

Повідомлення автор абг Нд Лист 08, 2020 10:31 am

Alexandr пише:
абг пише:

як шо робити?

Це легко  говорити- але ХТО може таке робити? от хто?  один з найбільших злочинів комуністів- зниження якості народу. Ми не можемо знайти між себе тих хто  насправді  може таке робити. вони-влада- з нас. вони- такі які ми. Ми повинні змінюватися- ось єдиний вихід. тоді змінюватимуться вони.

Правильно,

ось ми й повинні,

робити саме це, позитивне,

а не москальню вивчати і досліджувати нескінченно, негативно.

абг

Повідомлення автор Alexandr Нд Лист 08, 2020 10:44 am

абг пише:
Alexandr пише:
абг пише:

як шо робити?

Правильно,

ось ми й повинні,

робити саме це, позитивне,

а не москальню вивчати і досліджувати нескінченно, негативно.

а ми й намагаємося робити. Інша річ що совок є і в нас. тому немає єиного припису- якщо ось так зробити все буде добре. відтворення нації це процес котрий ніколи не закінчується. Ми з вами в даний момент є актвиними учасниками процесу. Це я без перебільшень, потім скажу більш детально-чому. 

стосовно виділеного- чому ж нескінченно? зброя потрібна під час війни. крім того, у відповідній гілці вже сформульовані певні висновки- як цією зброєю  (руською класикою) воювати проти руських.

Alexandr

абг поставив(ла) "Подобається"

Повідомлення автор абг Нд Лист 08, 2020 12:59 pm

Alexandr пише:сформульовані певні висновки- як цією зброєю  (руською класикою) воювати проти руських.

з усім погоджуюся крім цього - бо є і буде те, що в тирнетех називають: „Божа роса“,

словом ворога не перемогти, а тільки силою можна,

слів він слухати не хоче і не буде, бо слова ті - йому смерть,

а самогубства він не хоче.

абг

Повідомлення автор Alexandr Нд Лист 08, 2020 4:34 pm

абг пише:
Alexandr пише:сформульовані певні висновки- як цією зброєю  (руською класикою) воювати проти руських.

з усім погоджуюся крім цього - бо є і буде те, що в тирнетех називають: „Божа роса“,

словом ворога не перемогти, а тільки силою можна,

слів він слухати не хоче і не буде, бо слова ті - йому смерть,

ала самогубства він не хоче.
Тільки словом- так. але слово + зброя= значно сильніше ніж просто зброя. Мудрі люди це розуміли- я хочу чтоб к штыку приравняли перо (с)- належить вчитися у ворога.

Alexandr

glory та oldman поставили "Подобається"

Повідомлення автор абг Нд Лист 08, 2020 10:38 pm

Alexandr пише:слово + зброя= значно сильніше ніж просто зброя. Мудрі люди це розуміли- я хочу чтоб к штыку приравняли перо (с)- належить вчитися у ворога.

тими „навчаннями у ворога“ стають яничарами зі словами ворожими і зброєю ворожою,

ще й вихваляються деякі, що це вони, бач, ворога вибудували-виростили, „строїтєлі“ недороблені могили власної матері.

абг

Повідомлення автор memory Пн Лист 09, 2020 8:32 am

абг пише:
Alexandr пише:слово + зброя= значно сильніше ніж просто зброя. Мудрі люди це розуміли- я хочу чтоб к штыку приравняли перо (с)- належить вчитися у ворога.

тими „навчаннями у ворога“ стають яничарами зі словами ворожими і зброєю ворожою,

ще й вихваляються деякі, що це вони, бач, ворога вибудували-виростили, „строїтєлі“ недороблені могили власної матері.    

так, така небезпека є. тому щоб цього не сталося зокрема потрібне це
https://destinyukraine.forumotion.me/t39-topic

memory

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі