Что случилось с конституционным судом?
ДОЛЯ УКРАЇНИ / СУДЬБА УКРАИНЫ / РУССКИЕ НАС УБИВАЮТ :: ФОРУМ ДОЛІ УКРАЇНИ/ ФОРУМ СУДЬБЫ. :: УКРАИНА ВЧЕРА, СЕГОДНЯ, ЗАВТРА И ВСЕГДА
Что случилось с конституционным судом?
Но их решение по электронному декларированию, на мой взгляд, имеет выраженный консолидирующий эффект.
Это как с войной.
Люди, которых я знаю, голосуют по разному. Но россия напала - и все против рф.
КС тоже там чего то запретил, и ерунда вопрос, - новый закон примут, лучше прежнего, а зато сколько разговоров про этих судей и конфликт интересов.
Снбо созвали. Угроза национальной безопасности и новый враг! Алярм...
Вопрос фигня, а сколько разговоров....
Ли- Кількість повідомлень : 234
Дата реєстрації : 28.10.2020
Admin, Alexandr, leleka та oldman поставили "Подобається"
Re: Что случилось с конституционным судом?
Ли пише:Я не знаю.
Но их решение по электронному декларированию, на мой взгляд, имеет выраженный консолидирующий эффект.
Это как с войной.
КС тоже там чего то запретил, и ерунда вопрос, - новый закон примут, лучше прежнего, а зато сколько разговоров про этих судей и конфликт интересов.
Мне пришла на ум вот такая аналогия. В юности я с наслаждением читал "Непобедимый" Станислава Лема. На другой планете произошла эволюция роботов- появилась "некросфера". роботы эволюционровали а маленькие летучие кристаллики, которые могут собираться в большие тучи-
появляется коллективный разум. И он атаковал супервездеход- тоже робота но земного. он атаковал страшным оружием - антиматерией но туча была мертвой- по сигналу "опасность" продолжала атаку- победила потому что в ней была коллективная память как бороться с таким
противником. конституцонный суд- часть такой системы. люд разумны но система в целом действует инстинктивно по сигналу опасность! это атака некросферы.
но есть еще другое. в данном случае некросфера- паразит который питается за счет народа. паразит действует инстинктивно и не может понять что уничтожив хозяина умрет сам.
что делать? у Лема тоже была идея- надо чтобы с некросферой боролся не разумный робот а устройство без управления- бессмысленно атаковать генератор антиматерии, если он просто работает- некросфера этого не поймет. в нашем случае- надежда на внешнюю помощь а вместо генератора антиматерии- МВФ. ))) как то так.
oldman- Кількість повідомлень : 161
Дата реєстрації : 16.10.2020
Admin, leleka та Ли поставили "Подобається"
думаю тут суть в том чтобы оттянуть время- сегодня закрыли декларации- вот для взяточников передышка- они просто думают одним днем- прав Oldman- это инстинктивные действия системы.Ли пише:Я не знаю.
Это как с войной.
glory та oldman поставили "Подобається"
ogilvi- Кількість повідомлень : 98
Дата реєстрації : 14.10.2020
ghost поставив(ла) "Подобається"
leleka- Кількість повідомлень : 202
Дата реєстрації : 15.10.2020
Alexandr поставив(ла) "Подобається"
leleka- Кількість повідомлень : 202
Дата реєстрації : 15.10.2020
Ли пише:......
паразит действует инстинктивно и не может понять что уничтожив хозяина умрет сам.
что делать? у Лема тоже была идея- надо чтобы с некросферой боролся не разумный робот а устройство без управления- бессмысленно атаковать генератор антиматерии, если он просто работает- некросфера этого не поймет. в нашем случае- надежда на внешнюю помощь а вместо генератора антиматерии- МВФ. ))) как то так.
Красиво. Вкусная метафора.
Рак. Канцер. Онкология. Раковая опухоль живет за счет хазяина, и пожирает его, пока он не умрет. Рак - халявщик. Коррупционер, если в социальной плоскости, потому что коррупция и есть халява, опухоль, вытягивающая ресурсы организма.
Но у каждой метафоры есть границы, за которыми она теряет смысл.
Иногда важно называть вещи своими именами. У нас сейчас идет какая то подковерная борьба, вокруг кс. Наблюдаем. Интересы русских, внутренние разборки, шахматная партия... не известно. Но если долго наблюдать, станет понятнее.
Admin, glory та memory поставили "Подобається"
как раз нет. если долго всматриваться в бездну- она станет смотреть на тебя. так кажется?Ли пише:oldman пише:Ли пише:......
паразит действует инстинктивно и не может понять что уничтожив хозяина умрет сам.
Красиво. Вкусная метафора.
Рак. Канцер. Онкология. Раковая опухоль живет за счет хазяина, и пожирает его, пока он не умрет. Рак - халявщик. Коррупционер, если в социальной плоскости, потому что коррупция и есть халява, опухоль, вытягивающая ресурсы организма.
Но у каждой метафоры есть границы, за которыми она теряет смысл.
Иногда важно называть вещи своими именами. У нас сейчас идет какая то подковерная борьба, вокруг кс. Наблюдаем. Интересы русских, внутренние разборки, шахматная партия... не известно. Но если долго наблюдать, станет понятнее.
у нас нет полной информации, потому лучше отрешенное спокойствие- тогда понимание придет само собой.
memory- Кількість повідомлень : 48
Дата реєстрації : 20.10.2020
Admin поставив(ла) "Подобається"
memory пише:
как раз нет. если долго всматриваться в бездну- она станет смотреть на тебя. так кажется?
у нас нет полной информации, потому лучше отрешенное спокойствие- тогда понимание придет само собой.
убить дракона... так кажется?
полной инфы нет. Но всегда можно знать, кому выгодно...
первая мысль была - русские опять устроили цугцванг, или реформы, или государственная комплектация (суд). Хорошего выбора нет, ущерб и снова выбор из разного дерьма.
теперь лещенко нашел там следы порошенковцев. У нас политики "играют без правил".
но кто выиграет от этого... вопрос.
Admin, Alexandr та memory поставили "Подобається"
Убить дракона- в первую очередь убить его в себе- в данном случае в нас всех. Я не думаю что влияние русских так уж велико. а насчет денег- я про наших политиков- бочку данаид наполнить нельзя, и это в каком то смысле хорошо. ганнибал в свое время утверждал что не взял Рим, потому что у него не хватило денег купить всех на капитолийском холме и наверное был прав. Фигуры вроде медведчука или шария- это скорее что то вроде бабайки- пугалки для маленького ребенка )))Ли пише:memory пише:
как раз нет. если долго всматриваться в бездну- она станет смотреть на тебя. так кажется?
убить дракона... так кажется?
полной инфы нет. Но всегда можно знать, кому выгодно...
первая мысль была - русские опять устроили цугцванг, или реформы, или государственная комплектация (суд). Хорошего выбора нет, ущерб и снова выбор из разного дерьма.
теперь лещенко нашел там следы порошенковцев. У нас политики "играют без правил".
но кто выиграет от этого... вопрос.
Кому они обязаны?
В чемоданы денег я не очень верю. Это из фильмов.
Admin та oldman поставили "Подобається"
Пряма мова Сліденка: "Я думаю, що далі – розпад України і війна, тому що крім тих 226-ти ніхто це не визнає. Якщо будуть спроби силовим шляхом захопити Конституційний суд, маю на увазі будівлю суду, то це означатиме війну. Є політичні сили, які ні за яких обставин не погодяться на такий розвиток подій, на узурпацію влади.
Хіба ви самі не бачите, що відбувається? Ви що не бачите, що президент сказав у цьому аудіозапису? Таке враження, що його хтось штовхає на це.
https://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272187/
Конституцію незалежної держави, суспільний договір вільних громадян.
„Конституцію“ пост-колонії з колоніальним „правонаступництвом“ „захищати“ не треба, її треба знищити, разом з „правонаступництвом“,
„захисників“, корумпованих злодюжок посадити,
скликати Конституційну Асамблею,
прийняти Нову Конституцію громадян України, правонаступників УНР,
з заявленим правонаступництвом:
абг- Кількість повідомлень : 217
Дата реєстрації : 31.10.2020
Admin та glory поставили "Подобається"
абг пише:Для того, щоб захищати Конституцію, треба для початку її мати.
Конституцію незалежної держави, суспільний договір вільних громадян.
„Конституцію“ пост-колонії з колоніальним „правонаступництвом“ „захищати“ не треба, її треба знищити, разом з „правонаступництвом“,
„захисників“, корумпованих злодюжок посадити,
скликати Конституційну Асамблею,
прийняти Нову Конституцію громадян України, правонаступників УНР,
з заявленим правонаступництвом:
Це виглядає ніби правильним, але шо робити з народом? Ми є такими які є нажаль. совок залишився в нас. Якість народа- так би мовити- ось в чому питання. Зараз фактично постає дійсно українська нація, "процес пішов" )))- справді пішов. Я це відчуваю. Але до остаточного результата ще далеко.
Admin пише:але шо робити з народом?
як шо робити?
те саме, що завжди і всі робили - виховувати, вчити моралі, наукам і технікам, а не кидати
Alexandr та leleka поставили "Подобається"
абг пише:Admin пише:але шо робити з народом?
як шо робити?
те саме, що завжди і всі робили - виховувати, вчити моралі, наукам і технікам, а не кидатинапризволящена наругу „язикам“ монголо-татарським.
Це легко говорити- але ХТО може таке робити? от хто? один з найбільших злочинів комуністів- зниження якості народу. Ми не можемо знайти між себе тих хто насправді може таке робити. вони-влада- з нас. вони- такі які ми. Ми повинні змінюватися- ось єдиний вихід. тоді змінюватимуться вони.
Alexandr- Кількість повідомлень : 222
Дата реєстрації : 13.10.2020
Alexandr пише:абг пише:Admin пише:але шо робити з народом?
як шо робити?
те саме, що завжди і всі робили - виховувати, вчити моралі, наукам і технікам, а не кидатинапризволящена наругу „язикам“ монголо-татарським.
Це легко говорити- але ХТО може таке робити? от хто? один з найбільших злочинів комуністів- зниження якості народу. Ми не можемо знайти між себе тих хто насправді може таке робити. вони-влада- з нас. вони- такі які ми. Ми повинні змінюватися- ось єдиний вихід. тоді змінюватимуться вони.
Правильно,
ось ми й повинні,
робити саме це, позитивне,
а не москальню вивчати і досліджувати нескінченно, негативно.
абг пише:Alexandr пише:абг пише:Admin пише:але шо робити з народом?
як шо робити?
Правильно,
ось ми й повинні,
робити саме це, позитивне,
а не москальню вивчати і досліджувати нескінченно, негативно.
а ми й намагаємося робити. Інша річ що совок є і в нас. тому немає єиного припису- якщо ось так зробити все буде добре. відтворення нації це процес котрий ніколи не закінчується. Ми з вами в даний момент є актвиними учасниками процесу. Це я без перебільшень, потім скажу більш детально-чому.
стосовно виділеного- чому ж нескінченно? зброя потрібна під час війни. крім того, у відповідній гілці вже сформульовані певні висновки- як цією зброєю (руською класикою) воювати проти руських.
абг поставив(ла) "Подобається"
Alexandr пише:сформульовані певні висновки- як цією зброєю (руською класикою) воювати проти руських.
з усім погоджуюся крім цього - бо є і буде те, що в тирнетех називають: „Божа роса“,
словом ворога не перемогти, а тільки силою можна,
слів він слухати не хоче і не буде, бо слова ті - йому смерть,
а самогубства він не хоче.
Тільки словом- так. але слово + зброя= значно сильніше ніж просто зброя. Мудрі люди це розуміли- я хочу чтоб к штыку приравняли перо (с)- належить вчитися у ворога.абг пише:Alexandr пише:сформульовані певні висновки- як цією зброєю (руською класикою) воювати проти руських.
з усім погоджуюся крім цього - бо є і буде те, що в тирнетех називають: „Божа роса“,
словом ворога не перемогти, а тільки силою можна,
слів він слухати не хоче і не буде, бо слова ті - йому смерть,
ала самогубства він не хоче.
glory та oldman поставили "Подобається"
Alexandr пише:слово + зброя= значно сильніше ніж просто зброя. Мудрі люди це розуміли- я хочу чтоб к штыку приравняли перо (с)- належить вчитися у ворога.
тими „навчаннями у ворога“ стають яничарами зі словами ворожими і зброєю ворожою,
ще й вихваляються деякі, що це вони, бач, ворога вибудували-виростили, „строїтєлі“ недороблені могили власної матері.
абг пише:Alexandr пише:слово + зброя= значно сильніше ніж просто зброя. Мудрі люди це розуміли- я хочу чтоб к штыку приравняли перо (с)- належить вчитися у ворога.
тими „навчаннями у ворога“ стають яничарами зі словами ворожими і зброєю ворожою,
ще й вихваляються деякі, що це вони, бач, ворога вибудували-виростили, „строїтєлі“ недороблені могили власної матері.
так, така небезпека є. тому щоб цього не сталося зокрема потрібне це
https://destinyukraine.forumotion.me/t39-topic
ДОЛЯ УКРАЇНИ / СУДЬБА УКРАИНЫ / РУССКИЕ НАС УБИВАЮТ :: ФОРУМ ДОЛІ УКРАЇНИ/ ФОРУМ СУДЬБЫ. :: УКРАИНА ВЧЕРА, СЕГОДНЯ, ЗАВТРА И ВСЕГДА