не знаю цікаво буде чи ні
4 користувачів
ДОЛЯ УКРАЇНИ / СУДЬБА УКРАИНЫ / РУССКИЕ НАС УБИВАЮТ :: ФОРУМ ДОЛІ УКРАЇНИ/ ФОРУМ СУДЬБЫ. :: ИСТОРИЯ УКРАИНЫ И УКРАИНСКОГО НАРОДА
Сторінка 1 з 1
не знаю цікаво буде чи ні
мого родича врятував німецький хірург в часи другої світової війни- хлопець підірвався на міні. кажуть харчі взяли за операцію
glory- Кількість повідомлень : 50
Дата реєстрації : 14.10.2020
Re: не знаю цікаво буде чи ні
значит пайки у них были не очень?
memory- Кількість повідомлень : 48
Дата реєстрації : 20.10.2020
понятно. теперь думаете- вот было бы хорошо если бы врач остался здесь и лечил вашу семью?glory пише:мого родича врятував німецький хірург в часи другої світової війни- хлопець підірвався на міні. кажуть харчі взяли за операцію
про доктора менгеле слышали что то?
ogilvi- Кількість повідомлень : 98
ogilvi пише:понятно. теперь думаете- вот было бы хорошо если бы врач остался здесь и лечил вашу семью?glory пише:мого родича врятував німецький хірург в часи другої світової війни- хлопець підірвався на міні. кажуть харчі взяли за операцію
чула а ще чула про лікапя Мещанінова в моєму місті. обвидва за фахом лікарі. але є різниця. один- великий злодій інший Праведник народів світу.
glory- Кількість повідомлень : 50
Admin поставив(ла) "Подобається"
вы читаете мыслм? знаете кто что думает?ogilvi пише:понятно. теперь думаете- вот было бы хорошо если бы врач остался здесь и лечил вашу семью?glory пише:мого родича врятував німецький хірург в часи другої світової війни- хлопець підірвався на міні. кажуть харчі взяли за операцію
ДОЛЯ УКРАЇНИ / СУДЬБА УКРАИНЫ / РУССКИЕ НАС УБИВАЮТ :: ФОРУМ ДОЛІ УКРАЇНИ/ ФОРУМ СУДЬБЫ. :: ИСТОРИЯ УКРАИНЫ И УКРАИНСКОГО НАРОДА
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі